Dan Ioan Cuşnir:

Ion Lungu anunţă că „demarează” în 2021 proiecte pe care le tot promite de zece ani, crezând că sucevenii au probleme cu memoria

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cuşnir, a declarat, luni, la News Bucovina, că a constatat „cu surprindere” că primarul Ion Lungu a anunţat că va demara mai multe proiecte în municipiu pe care le promite de 10 ani, situaţie în care crede că sucevenii au probleme cu memoria.

„Primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi cred că sucevenii au probleme cu memoria şi nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii 17 ani. Am văzut cu surprindere că Ion Lungu îşi propune împreună cu Lucian Harşovschi demararea unor proiecte” a spus Cuşnir.

El a arătat că între proiectele pe care aceştia vor să le demareze este reabilitarea Curţii Domneşti.

„De câţi ani se vorbeşte de reabilitarea Curţii Domneşti? Au trecut 7-8 ani. Acum ei redemarează” a spus Cuşnir.

Un alt proiect care ar urma să fie „demarat” este Grădiniţa „Mihai Eminescu”, Cuşnir arătând că acea grădiniţă este începută şi demarată de 16 ani.

„De cine vă bateţi joc Ion Lungu şi Lucian Harşovschi când propuneţi demararea unei grădiniţe construite în urmă cu 16 ani? Alt proiect pe care îşi propun să-l demareze este grădiniţa din Obcini. Acum 4 ani nu au mai demarat o dată?” a întrebat Cuşnir.

Mai mult, liderul social-democrat sucevean a arătat că Ion Lungu „mai demarează” în 2021 încălzirea din bazar.

„Ion Lungu promite încălzire în bazar de 13 ani. Sunt 13 ani de când Ion Lungu îi minte pe comercianţii din bazar că le asigură condiţii” a spus Cuşnir.

El a adăugat că tot acum „se demarează” şi sala polivalentă.

„Auzim de vreo 10 ani de sala polivalentă” a spus consilierul local social-democrat.

Dan Ioan Cuşnir a subliniat că acestea sunt priorităţile lui Ion Lungu pentru 2021, în loc de un parc industrial şi un incubator de afaceri, spunând că, de fapt, parcul industrial a fost doar o nouă promisiune neonorată a cuplului Lungu – Harşovschi.

„Dacă noi am fi câştigat alegerile, parcul industrial şi incubatorul de afaceri ar fi fost proiecte de demarat” a menţionat Cuşnir.

Liderul PSD Suceava a arătat că parcul industrial este necesar pentru locuri de muncă mai bine plătite şi pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece din municipiul Suceava.

„Ion Lungu a uitat complet de acest subiect” a spus preşedintele social-democrat sucevean.

Cuşnir a precizat că Ion Lungu vorbeşte de proiectul sălii polivalente de 10 ani, dar nici în acest an nu are în vedere acoperirea patinoarului artificial, locul unde sute de copii merg să facă sport.

Pe lista proiectelor „de demarat” este şi o parcare supraterană, de parcă ar fi o cursă pe Marte, a declarat liderul PSD Suceava, care a arătat că în multe alte oraşe din ţară parcările supraterane sunt un lucru firesc, iar doar în Suceava sunt „navete spaţiale”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: