Fălticeni

Amenzi între 200 şi 10.000 de lei pentru abateri de la regulamentul actualizat de bună gospodărire

> Printre altele, se anticipează sancţiuni începând cu parcarea pe trotuar şi până la hrănirea animalelor fără stăpân > Cea mai mare amendă ar putea fi pentru aruncarea de pliante publicitare

Municipiul Fălticeni îşi propune să actualizeze regulamentul privind normele de bună gospodărire şi a lansat în dezbatere publică noua formă a documentului, care încearcă să identifice toate situaţiile prin care comportamentul unor persoane, fizice sau juridice, poate afecta buna convieţuire în municipiu.

De remarcat este că amenzile pentru situaţiile de nerespectare a regulamentului se încadrează, în general, între 200 şi 1.000 de lei, fiind prevăzute şi amenzi de 2.500 de lei, însă cel mai scump ar urma să coste aruncarea/abandonarea, atât pe domeniul public, cât şi pe cel privat al municipiului Fălticeni, de pliante, broşuri, tipărituri, flyere publicitare şi nedepunerea lor în căsuţele poştale ale scărilor de bloc sau ale caselor din municipiu.

Din noul regulament se înţelege că municipalitatea vrea să elimine din oraş animalele fără stăpân şi că vrea să-i sancţioneze drastic, chiar şi cu 1000 de lei, pe cei care oferă mâncare acestora sau construiesc adăposturi pentru animale pe domeniul public sau privat al municipiului.

Regulamentul actualizat este prevăzut cu capitole pentru fiecare domeniu de activitate, stabilind sancţiuni pentru orice abatere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: