Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Grigore Bocanci, i-a răspuns senatorului PSD Ioan Stan:

Ameninţările, răfuielile politice şi şantajul sunt demersuri caracteristice şi puse în practică de PSD, nu de ISJ Suceava

 Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Grigore Bocanci, i-a răspuns preşedintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care a acuzat că recentele numiri de directori făcute de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava la cârma câtorva şcoli şi licee din judeţ ridică nişte semne de întrebare legate atât de oportunitatea acestor schimbări, cât şi asupra onestităţii cu care au fost făcute.

Grigore Bocanci a spus că el a respectat legislaţia în vigoare şi că doar 15 directori au fost schimbaţi, acuzându-l pe Ioan Stan de încercare de manipulare a opiniei publice, arătând că se întoarce împotriva celor care au procedat ani de zile la înlocuiri pe criterii politice.

„Activitatea ISJ Suceava nu se bazează pe ameninţări, pe răfuieli politice şi pe şantaj, demersuri cunoscute foarte bine şi puse în practică de reprezentanţii PSD” a conchis Bocanci.

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a declarat, luni, că aceste schimbări au loc acum, când întreg sistemul de învăţământ ar trebui să pregătească începerea şcolii în format fizic în cele mai bune condiţii după data de 8 februarie. Iar, în acest context, potrivit lui, pare absurd ca preocuparea principală a Inspectoratului Şcolar Judeţean să fie schimbarea directorilor, când tocmai experienţa managerială a acestora trebuie pusă în interesul învăţământului pentru a începe cum se cuvine noul semestru. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: