La Muzeul de Istorie Suceava

Primul atelier de educaţie muzeală din acest an

După o lungă perioadă în care nu s-a putut interacţiona faţă în faţă cu copiii, Muzeul Naţional al Bucovinei debutează în noul an cu primul atelier de educaţie muzeală, desfăşurat la Muzeul de Istorie, în condiţii de maximă siguranţă şi securitate medicală.

Astfel, în perioada 1 – 5 februarie 2021, Muzeul Naţional al Bucovinei organizează, la Muzeul de Istorie, în Sala de Pedagogie Muzeală, proiectul educaţional Povestea scrierii şi a instrumentelor de scris – atelier de caligrafie.

Activităţile din cadrul proiectului se adresează copiilor din clasele a II-a, a III-a şi a IV-a, care doresc să cunoască poveştile fascinante ale istoriei scrisului şi ale instrumentelor de scris şi care sunt curioşi să încerce scrierea din documentele medievale, să experimenteze diverse ustensile şi suporturi de scris, să-şi îmbunătăţească îndemânarea caligrafică, să petreacă, din nou, timp la muzeu.

Se pot înscrie maximum 8 participanţi/zi, ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se face online, completând formularul postat pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie, Muzeul de Istorie Suceava – History Museum, data limită de înscriere fiind 29 ianuarie 2021, iar taxa de participare este de 3 lei/copil. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: