Suceava

Noi linii de autobuz în cartierele Lanişte şi Aleea Dumbrăvii

> Traseul liniei 15 se modifică > După venirea tuturor autobuzelor electrice vor fi înfiinţate şi alte noi rute, afirmă edilul-şef

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri că în urma venirii celor 10 autobuze electrice mici se înfiinţează noi linii de transport în cartiere care nu au avut transport public.

„Transportul public, chiar dacă este ineficient pe anumite linii din oraş, trebuie să funcţioneze” a spus primarul.

El a arătat că, în acest sens, s-a înfiinţat o linie nouă, linia 23, în cartierul Lanişte.

„Din păcate, până acum, în cartierul Lanişte nu am avut transport public local. Acolo este şi o mare problemă: străzile sunt foarte înguste şi am găsit o soluţie cu aceste autobuze mici” a spus Lungu.

Astfel, se înfiinţează linia 23, cu 20 de staţii, care porneşte de pe strada Gheorghe Cozorici, continuă pe strada Traian Popovici şi pe strada Eroilor.

Primarul a mai spus că linia 26, spre Aleea Dumbrăvii, va avea 25 de staţii.

Se modifică traseul liniei 15, ce merge din Burdujeni-sat spre strada 22 Decembrie, continuând pe strada Dobrilă Eugen.

„Aşteptăm să vină şi celelalte mijloace de transport, încă şapte autobuze electrice mici şi 15 mari, după care se vor înfiinţa noi rute. Toţi cetăţenii municipiului Suceava trebuie să beneficieze de transport public, chiar dacă în anumite zone este ineficient” a spus Ion Lungu. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI