Mirela Adomnicăi este noul preşedinte al organizaţiei de femei PSD Suceava

> Primarul Fălticeniului, Cătălin Coman, şi fostul deputat Alexandru Rădulescu au fost sancţionaţi cu avertisment

 Biroul Judeţean al PSD Suceava a analizat, sâmbătă, rezultatele alegerilor din ultima parte a anului trecut şi a luat mai multe măsuri faţă de membrii partidului care au acţionat contrar deciziilor organizaţiei.

Astfel, potrivit unor surse politice, s-a decis destituirea din funcţie a preşedintelui organizaţiei de femei a PSD Suceava, Oana Pintilei, fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului în perioada Guvernului Dăncilă.

Ea a fost acuzată că nu a făcut campanie PSD şi că a avut în mod repetat atitudini ostile, care au condus la pierderea de voturi.

La propunerea primarului din Voitinel, Maria Pleşca, cu majoritate de voturi s-a decis ca interimatul funcţiei să fie asigurat de deputatul Mirela Adomnicăi.

Totodată, a fost dezbătută şi atitudinea primarului de Fălticeni, Cătălin Coman, care a criticat organizaţia judeţeană PSD şi care declara că nu poate vota candidaţii acestui partid, dar şi a fostului deputat PSD Alexandru Rădulescu.

Conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a luat act de demisiile acestora din funcţiile deţinute în partid şi a decis sancţionarea lor cu „avertisment”. Iar dacă ei vor mai avea atitudini care să lezeze imaginea partidului, se va propune excluderea. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI