Harry Styles şi Olivia Wilde, primul cuplu surpriză al anului 2021

După doar câteva zile de la începerea noului an se întrezăreşte un nou cuplu de celebrităţi: este vorba de cântăreţul Harry Styles şi de actriţa şi regizoarea Olivia Wilde, care realizează un film ce îl are în distribuţie pe fostul component al trupei One Direction. Vestea relaţiei dintre cei doi a revoluţionat reţelele de socializare, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Harry Styles (26 de ani) este unul dintre artiştii momentului. A triumfat în muzică, unde şi-a consolidat o carieră solo şi a devenit un simbol al modei, devenind una dintre celebrităţile care pledează pentru fluiditatea între genuri în toate sensurile.

Şedinţa foto pe care a realizat-o pentru ediţia din decembrie 2020 a revistei Vogue a fost foarte comentată, având în vedere că tânărul cântăreţ pozează într-o rochie în paginile interioare. Mulţi l-au criticat şi i-a fost pusă sub semnul îndoielii masculinitatea, suscitând o dezbatere la care au luat parte fani, dar şi figuri cunoscute.

Dincolo însă de această polemică, Harry Styles are deja o carieră solidă şi lăudată de critica de specialitate. Muzicianul, care a făcut şi primii paşi în modă defilând ca model pentru Gucci, este interesat şi de cinematografie, iar în prezent participă la filmările unui lungmetraj realizat de Olivia Wilde.

Filmul, a cărui turnare a fost întreruptă în urma depistării unui caz cu noul coronavirus în echipă, se numeşte „Don’t Worry Darlin” şi are o distribuţie amplă de actori din care face parte însăşi Olivia Wilde. Ceea ce nu îşi putea imagina nimeni este că între Harry Styles şi Olivia Wilde se va aprinde flacăra iubirii şi că cei doi vor deveni primul cuplu de vedete ale anului 2021.

Potrivit site-ului pentru celebrităţi TMZ, cei doi au fost fotografiaţi împreună la o nuntă. „S-au aflat în Montecito, California, weekendul acesta, la o nuntă. Se ţineau de mână şi păreau foarte fericiţi. Se întâlnesc de câteva săptămâni”, a declarat o sursă pentru TMZ. Olivia Wilde şi Harry Styles au fost apoi fotografiaţi la casa muzicianului din Los Angeles cu mai multe bagaje.

La începutul anului 2020, Olivia Wilde (36 de ani) s-a despărţit de actorul Jason Sudeikis, cu care avea o relaţie de aproape zece ani. Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Otis Alexander, în vârstă de şase ani, şi o fată, Daisy Josephine, în vârstă de 4 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: