Comuna Sadova rămâne în scenariul roşu

> Comuna Drăguşeni trece din scenariul roşu în cel galben, alături de oraşul Siret şi comunele Putna, Arbore, Bogdăneşti şi Vama

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Suceava s-a întrunit la 6 ianuarie şi a reanalizat scenariile Covid-19 din mai multe localităţi.

Astfel, potrivit Prefecturii, începând cu data de 8.01.2021, ora 0, comuna Sadova (incidenţă 3,06 la mie) intră în scenariul roşu pentru 14 zile.

Începând cu data de 7.01.2021, ora 0, comuna Putna (2,03) şi începând cu data de 8.01.2021, ora 0, oraşul Siret (1,67 fără focare şi 3,44 cu focare) şi comunele Arbore (2,12), Bogdăneşti (1,69), Vama (1,76), intră în scenariul galben.

Începând de astăzi, comuna Drăguşeni trece din scenariu roşu în cel galben, deoarece rata de infectare a fost recalculată (la 1,96 la mie) după ce cinci persoane cu Covid-19 din comună s-au deplasat în Germania, unde s-au izolat la domiciliu.

Restricţiile suplimentare au fost anulate pentru comuna Burla (0,39). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: