Prefectul Alexandru Moldovan a mulţumit sucevenilor pentru respectarea măsurilor preventive

> Ne dorim să treacă această pandemie, să rămânem sănătoşi şi să ne reluăm viaţa aşa cum o ştiam, a transmis reprezentantul Guvernului

 Prefectul Alexandru Moldovan a transmis, sâmbătă, un gând de recunoştinţă sucevenilor pentru respectarea voluntară a măsurilor de protecţie sanitară, dar şi cadrelor medicale, cadrelor MAI şi societăţii civile, pentru tot ceea ce au făcut în ultimele 10 luni dificile.

„Dragi suceveni, am avut un an în care am stat mereu în alertă, un virus perfid ne-a testat tuturor limitele, ne-a forţat toate aspectele vieţii, de la cele profesionale şi până la cele personale. Dar împreună, populaţia judeţului şi autorităţi, am trecut prin acest an în care am fost greu încercaţi. An în care Suceava şi-a arătat adevărata faţă, în care implicarea civică, devotamentul celor aflaţi în prima linie şi responsabilitatea personală a sucevenilor s-au împletit armonios” a transmis Alexandru Moldovan.

El a spus că în numele membrilor CJSU adresează public un gând de recunoştinţă cetăţenilor şi agenţilor economici din judeţ pentru respectarea voluntară a măsurilor sanitare preventive.

„Ne dorim, cu toţii, să treacă această pandemie şi să rămânem sănătoşi, să ne reluăm viaţa aşa cum o ştiam, să repornim pe un drum al înţelegerii, al încrederii şi al toleranţei, tipic zonei noastre dragi” a spus prefectul.

El a transmis sucevenilor că le doreşte un an în care să se poată bucura de familie, de prieteni, de activităţi normale.

„Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc cadrelor medicale şi colegilor din structurile MAI, voluntarilor şi societăţii civile, pentru implicare, sacrificii personale, în aceste zece luni dificile. Situaţia epidemiologică actuală de la nivelul judeţului Suceava vi se datorează vouă, tuturor!” a mai spus Alexandru Moldovan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI