Accident rutier pe DN 17

Două persoane din municipiul Vatra Dornei au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs luni, pe DN 17, pe raza comunei Vama.

Impactul s-a produs după ce un bărbat de 45 de ani, din Republica Moldova, a pierdut controlul ansamblului de vehicule pe care-l conducea. Acest fapt s-a datorat carosabilului umed şi neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Ulterior, semiremorca a fost proiectată cu partea din spate pe senul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un BMW condus regulamentar din sensul opus de o femeie de 36 de ani, din Vatra Dornei.

În urma producerii accidentului, atât conducătoarea auto, cât şi fiul acesteia, de 16 ani, pasager în autoturism, au fost răniţi şi transportaţi la spitalul Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI