Din cauza unui generator electric

Şase persoane din Baia au ajuns la spital cu intoxicaţii cu monoxid de carbon

Şase bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 20 şi 38 ani, din comuna Baia au ajuns la spitalele din Suceava şi Fălticeni după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

 Miercurea trecută, bărbaţii se aflau în locuinţa unuia dintre ei, unde efectuau nişte lucrări de finisare a pereţilor. Întrucât casa nu era încă racordată la reţeaua de energie electrică, ei foloseau un generator, pe care l-au poziţionat în interior, geamurile şi uşile fiind închise.

La un moment dat, cei şase au început să se simtă rău, iar unul dintre ei s-a prăbuşit. În aceste condiţii, proprietarul casei a apelat 112.

Astfel, bărbatul care şi-a pierdut conştiinţa a fost transferat la UPU Suceava, iar ceilalţi cinci s-au prezentat la CPU Fălticeni, cu autoturismele personale.

Primele investigaţii medicale au stabilit că bărbaţii s-au intoxicat involuntar cu monoxid de carbon.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. În funcţie de evoluţia stării lor de sănătate urma să se dispună procedural. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: