Meghan Markle şi prinţul Harry au lansat o felicitare de familie înaintea primului lor Crăciun american

Meghan Markle şi prinţul Harry al Marii Britanii au făcut publică o felicitare de familie înaintea primului lor Crăciun american, petrecut în familie în Montecito, California, relatează People. Felicitarea, o ilustraţie a unei fotografii realizate de mama lui Meghan, Doria Ragland, a fost lansată prin intermediul Mayhew, o organizaţie britanică pentru apărarea drepturilor animalelor, patronată de Meghan.

În centrul imaginii, alături de părinţii lui, apare Archie, în vârstă de 19 luni, care, după cum notează Deadline, pare să fi moştenit părul roşcat al lui Harry, dar pot fi văzuţi şi cei doi câini ai familiei.

Felicitarea oferă o imagine asupra curţii din spatele casei lui Meghan şi Harry, dar în ea se poate vedea şi căsuţa de jucărie a lui Archie. „Archie este foarte fericit şi are spaţiu să alerge liber”, a declarat anterior o sursă pentru People.

În felicitare, Meghan confirmă faptul că familia ei a făcut o donaţie personală către Mayhew, pentru a sprijini activitatea organizaţiei în beneficiul câinilor, pisicilor şi comunităţilor. „Anul acesta, ca familie, am făcut donaţii pentru mai multe organizaţii caritabile şi v-am avut în vedere”, a scris Meghan. „De la o organizaţie locală din California care sprijină familiile să facă tranziţia de la persoane fără adăpost, la două dintre organizaţiile din Marea Britanie aflate sub patronajul nostru: una care susţine animalele şi bunăstarea comunităţii, iar cealaltă, un fond memorial pentru un prieten drag care contribuie la educarea copiilor şi la combaterea sărăciei în Uganda”, a scris Meghan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: