Avionul lui Moş Crăciun a venit cu ajutoare pentru sate izolate din judeţul Suceava

Tineri piloţi români din proiectul „Wings’n Dreams” au adus încălţăminte şi dulciuri pentru 50 de copii din satele izolate Buc, Cununa, Sălaş şi Suliţa.

La începutul lunii decembrie, tinerii piloţi români din cadrul proiectului „Wings’n Dreams” au zburat la Suceava cu avionul încărcat de ajutoare pentru copiii nevoiaşi din satele izolate din zonă.

Cu ajutorul lor, Fundaţia „Şanse Egale”, fondată în 2008 de Monsson Group, a trimis încălţăminte şi dulciuri pentru 50 de copii din familiile vulnerabile din acea zonă. Protagoniştii WND, David, Maria şi Bogdan, s-au întâlnit cu locuitorii, au discutat despre nevoile lor şi cum pot fi ajutaţi în continuare să ducă un trai mai bun. Aflăm că au fost momente de suflet, în care localnicii le-au spus poveştile lor şi le-au arătat cum e viaţa lor de zi cu zi într-un loc în care foarte rar vin oameni din alte zone ale ţării. Pe lângă pachetele pentru copii, Fundaţia „Şanse Egale” oferă burse lunare pentru două dintre familii, una cu trei şi alta cu şapte copii, pentru a-i ajuta pe acei copii să meargă la şcoală.

Una dintre aceste familii este formată din 7 copii cu vârste între un an şi 13 ani şi un singur părinte apt de muncă, mama, care este nevoită să meargă să lucreze ziua la tăiat lemne, pentru a câştiga bani. Au nevoie de tot ajutorul celor care îl pot oferi, indiferent că este vorba de produse alimentare sau haine. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: