Primele doze de vaccin anti-Covid-19 ajung în România pe 26 decembrie

Prima tranşă de 10.000 de vaccinuri anti-Covid-19 ajunge în România pe 26 decembrie, potrivit Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19.

Ieri a avut loc o întâlnire a Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), prezidată de premierul interimar al României, Nicolae Ciucă.

„A fost analizat, în detaliu, stadiul pregătirii pentru declanşarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuţia, în România, a primei tranşe de vaccinuri, de 10.000 de doze în data de 26 decembrie. În acest context, Premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare şi a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de experţii în sănătate publică, deoarece «infectarea nu se opreşte de Crăciun şi de Anul Nou»”, anunţă CNCAV.

Potrivit sursei citate, au fost discutate aspecte concrete privind armonizarea la nivel naţional şi local, asigurarea siguranţei distribuţiei, transportului şi a vaccinării propriu-zise, precum şi privind informarea corectă a publicului în legătură cu acest demers.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI