Handbal masculin, Liga Naţională

CSU din Suceava a câştigat la „masa verde” disputa cu Poli Timişoara

CSU din Suceava trebuia să joace ultimele două etape de campionat la Sfântu Gheorghe cu Minaur Baia Mare şi Poli Timişoara. Partida de mâine, cu Politehnica Timişoara, contând pentru ultima rundă a turului Ligii Naţionale, nu se va mai disputa, deoarece formaţiei bănăţene i s-a interzis de către Direcţia de Sănătate Publică Timiş să facă deplasarea în Harghita, pe motiv că la ultima testare pentru depistarea virusului Covid-19 „violeţii” s-au confruntat cu alte două cazuri pozitive, după cele descoperite în urmă cu o săptămână.

În aceste condiţii, conform regulamentului primului eşalon valoric, CSU din Suceava va câştiga cu scorul de 10-0 meciul cu Politehnica Timişoara, aceasta fiind a treia victorie la „masa verde” pe care o obţin universitarii în actuala ediţie de campionat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI