Suceviţa

O nouă reclamaţie la 112 privind un camion supraîncărcat cu lemn

> În urma verificărilor s-a stabilit că lemnul transportat era în conformitate cu avizul de însoţire

Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi, sâmbătă la prânz, prin 112 de un bărbat în legătură cu o autoutilitară cu semiremorcă ce transporta material lemnos supraîncărcat.

Camionul cu semiremorcă, condus de un bărbat din Suceviţa, a fost oprit pe DN 17A în comuna Suceviţa.

Şoferul a prezentat pentru control documentele personale, documentele ansamblului auto, avizul de însoţire emis la data de 19.12.2020, ora 11.55.20, pentru cantitatea de 28,71 mc lemn rotund răşinoase brad-molid pentru semiremorcă, precum şi avizul de însoţire emis la 19.12.2020, orele 11.50.22, pentru cantitatea de 17,50 mc lemn rotund răşinoase brad-molid, pentru autoutilitară.

Ansamblul auto a fost condus la Atelierul de Împletituri Marginea, în vederea inventarierii cantităţii de material lemnos transportate.

Un silvicultor din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea cantităţii de material lemnos din ansamblul auto mai sus menţionat şi s-a constatat că în autoutilitara se afla 27,82 mc lemn rotund răşinoase brad-molid, iar în remorcă 17,18 mc lemn rotund răşinoase brad-molid, astfel cantităţile corespunzând din punct de vedere al volumului cu luarea în calcul a toleranţelor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: