La mulţi ani, „Crai nou”, la mulţi ani, prieteni !

Vă doresc tuturor celor de la Crai nou să aveţi puterea şi curajul de a lăsa în urmă acest an nefast şi să-l ştergeţi din memoria afectivă pentru totdeauna. Şi pentru că de Crăciun dorinţele şi speranţele devin realitate, vă urez ca 2021 să vă aducă sănătate, linişte şi multe lucruri bune de care să vă bucuraţi alături de cei dragi. Din toată inima, LA MULŢI ANI!

Medic

IRINA BADRAJAN, secretar general al Colegiului Medicilor Suceava

 

Sfârşitul de an înseamnă analize şi planificări, dar şi minunatele noastre colinde, care ne apropie de esenţa noastră naţională şi umană. Cântecele Naşterii Domnului ne duc spre amintiri, emoţii, prieteni şi iubire. Ne amintim de cei care ne-au fost alături şi de cei care au trecut prin viaţa noastră şi le mulţumim pentru că există. Vă mulţumesc vouă, prieteni de la Crai nou, pentru că în momentele grele ale lui 2020, dar şi în toate celelalte mii de zile, mi-aţi arătat că există speranţă, există oameni minunaţi care păstrează viu interesul pentru viaţă, cum este ea, cu bune şi cu rele! Vă urez de sărbători să rezistaţi, să triumfaţi, să creşteţi precum craiul mitic al neamului românesc, mereu renăscut! Sărbători binecuvântate şi cu bucurii! La mulţi ani!

CAMELIA IORDACHE, preşedinte Organizaţia „Salvaţi Copiii” Suceava

 

Prieteni, vă dorim „Sărbători fericite” alături de toţi cei dragi! Vă transmitem pe această cale cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri! Anul care vine să vă aducă linişte sufletească şi să ne găsească pe toţi mai uniţi ca niciodată! Vă salutăm şi vă îmbrăţişăm!

TEODORA şi LUCIAN – „Trupa 9”

 

Este vremea bilanţului, când tragem linie: oare ce ne-am dorit anul trecut pe vremea asta? Oare la ce am râvnit şi ce am primit?

Nu ştiu la dumneavoastră cum e, dar la mine desaga aceasta de viaţă trăită în 2020 mi-a adus din toate câte puţin, dar mai ales pace. Uitasem să mai frunzărim cărţi bogate de înţelepciune şi sens, nu am mai apucat să trăim nostalgia dulce a albumelor de familie, nu mai eram în stare să observăm că viaţa trece pe lângă noi, într-o goană nebună şi rămâne în mare parte netrăită.

Iarna m-a prins acum plină de drag şi nerăbdătoare să mă întâlnesc iar cu Moş Crăciun, să ofer şi eu din prea plinul sufletului şi al harului cu care am fost înzestrată.

Abia aştept să vă văd şi să mă ascultaţi! Vă strâng cu drag la piept şi vă mulţumesc celor care nu m-aţi uitat! Să fiţi sănătoşi şi plini de voie bună! Iubiţi-vă tradiţia şi Ţara! La mulţi ani, Crai nou, la mulţi ani, prieteni!

GABRIELA TEIŞANU,

folclorist şi interpret de muzică populară

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI