Radu-Adrian Rey, copreşedintele USR PLUS Suceava, a donat prima indemnizaţie de consilier local

> Banii au ajuns la Centrul social pentru copii „Casa Vladimir”

„Prima indemnizaţie primită în calitate de consilier local USR PLUS al municipiului Vatra Dornei am donat-o astăzi către Centrul social pentru copii «Casa Vladimir» din oraş, unde Asociaţia Filantropică Creştină «Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavriil», sub inimoasa coordonare a doamnei Iulia Negrea, asigură cu mari eforturi zilnice o masă caldă pentru 135 de copii nevoiaşi şi adăpost permanent pentru 12 copii” ne-a transmis Radu-Adrian Rey, copreşedintele USR PLUS Suceava.

„Cred în puterea exemplului şi lansez astfel o provocare către alţi membri ai tuturor consiliilor locale din judeţ care au posibilitatea, de la toate partidele politice, şi către cetăţenii care nu au făcut-o deja, care doresc şi pot contribui atât financiar, cât şi prin alte activităţi de voluntariat pentru comunitatea lor, să o facă” a mai declarat consilierul local de la Vatra Dornei.

Radu-Adrian Rey a anunţat că intenţionează ca, în continuare, să-şi acorde sprijinul pentru „mai multe obiective şi iniţiative” de la Vatra Dornei: adăpostul de câini, centrul social pentru persoane vârstnice, centrul de terapie ocupaţională dedicat copiilor şi adulţilor cu nevoi speciale ş.a.). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: