Prefectura Suceava:

Noile date pentru proba practică a examenului pentru permisul auto

Prefectura Suceava a anunţat, miercuri seara, că la solicitarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, reprogramarea examinării la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere pentru persoanele programate în zilele de 26.11.2020, 27.11.2020 şi 2.12.2020 va fi făcută pentru zilele de sâmbătă 19.12.2020, duminică 20.12.2020 şi respectiv, miercuri 30.12.2020, începând cu ora 8.30.

De asemenea, Prefectura Suceava anunţă că în contextul respectării măsurilor în ceea ce priveşte combaterea şi prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, sala de examinări pentru proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere a fost extinsă ca suprafaţă, ceea ce a condus şi la mărirea capacităţii de examinare până la 15 staţii de lucru.

Totodată, s-au operat modificări şi în ce priveşte locurile alocate pentru reexaminare probă teoretică, în sensul suplimentării numărului de programări alocate zilnic.

„Precizăm că la reexaminare probă teoretică, candidaţii se pot înscrie pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, https://sv.prefectura.mai.gov.ro/reexaminare-teoretica-proba-practica/ la secţiunea reexaminare probă teoretică” arată Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: