Antonia Mihăilescu şi Vlad Berariu debutează cu volume de versuri

Casa de Poezie Light of ink a anunţat apariţia a două excelente volume de debut, având ca autori tineri poeţi suceveni.

Potrivit unui comunicat al coordonatorului Casei de Poezie Light of ink, Gheorghe Cîrstian, este vorba despre volumul de poezii „note din secolul kitsch” al poetei Antonia Mihăilescu, respectiv volumul de poezii „CuţitulProaspătŞters” al poetului Vlad Berariu.

Antonia Mihăilescu a câştigat Premiul „Alexandru Muşina” pentru debut în poezie, reprezentând 500 de euro şi publicarea volumului în colecţia AM a Editurii Tracus Arte.

Antonia Mihăilescu este absolventă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” şi membră a Casei de Poezie Light of ink, în prezent studentă la Regie, Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

Vlad Berariu a câştigat Premiul Editurii Junimea la Festivalul-concurs de poezie „Costache Conachi”, reprezentând publicarea volumului în colecţia „Numele poetului” a Editurii Junimea.

Vlad Berariu este absolvent al Colegiului Naţional „Petru Rareş” şi membru al Casei de Poezie Light of ink, în prezent aplicant pentru Breda University of Applied Sciences, The Netherlands.

Volumele de poezie ale celor doi poeţi suceveni pot fi achiziţionate de pe site-urile editurilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: