Tom Cruise, furios pe echipa de filmare „Mission: Impossible” din Londra pentru încălcarea protocolului anti-Covid-19

Actorul american Tom Cruise s-a înfuriat pe platourile noului film „Mission: Impossible” din cauza unei presupuse încălcări a protocolului sanitar anti-Covid-19, spunându-le membrilor din echipa de filmare că vor fi concediaţi dacă nu respectă regulile, a relatat marţi cotidianul britanic The Sun, preluat de Reuters. Potrivit unei înregistrări audio obţinute de The Sun, starul şi producătorul filmului de acţiune s-a răstit la echipa de filmare folosind cuvinte explicite pe tema nerespectării regulilor de distanţare socială şi a altor reglementări care permit realizarea filmelor în timpul pandemiei de coronavirus.

O sursă apropiată echipei de producţie a certificat autenticitatea înregistrării. Reprezentanţii actorului au refuzat să comenteze incidentul.

„Vorbesc seara la telefon cu toate nenorocitele de studiouri, companiile de asigurări, producători, care se uită la noi şi ne folosesc ca să-şi facă filmele”, le-a spus Cruise membrilor echipei prezenţi pe platoul de filmare. „Înţelegeţi responsabilitatea pe care o aveţi? Pentru că mă adresez raţiunii voastre. Iar dacă nu puteţi fi rezonabili, iar eu nu pot apela la logica voastră, atunci sunteţi concediaţi”, a adăugat acesta, potrivit înregistrării.

The Sun nu a precizat momentul când a avut loc incidentul, dar echipa de filmare a sosit la Londra la începutul lunii decembrie.

Cel de-al şaptelea film din franciza „Mission: Impossible” a fost una dintre primele pelicule nevoite să sisteze producţia din cauza coronavirusului, renunţând la filmările din Veneţia, Italia, în februarie. Producţia a fost reluată în septembrie, cu filmări în Italia, Norvegia şi Londra. În luna iulie, Cruise a apelat personal la prim-ministrul Norvegiei pentru a li se permite să filmeze anumite scene în Norvegia şi pentru a fi exceptaţi de la regulile de carantină.

Lansarea peliculei distribuite de Paramount Pictures este preconizată pentru noiembrie 2021.

Cruise le-a spus membrilor din echipa de filmare că Hollywoodul se bazează pe filme precum „Mission: Impossible” pentru a menţine industria de film, grav afectată de pandemie, pe linia de plutire. „Vrem cel mai bun standard. Au început să facă din nou filme la Hollywood acum datorită nouă! Pentru că au crezut în noi şi în ceea ce facem”, a spus actorul, potrivit înregistrării audio.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: