Fălticeni

O nouă generaţie de absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş”

> Şefa promoţiei, Botezatu Roxana-Iuliana, a fost recrutată de Jandarmeria Suceava

În data de 15 decembrie 2020, elevii seriei februarie-decembrie 2020 au absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, urmând să primească gradul de sergent major la unităţile operative unde vor fi repartizaţi vineri, 18 decembrie.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, din cauza pandemiei, absolvenţii vor putea să opteze pentru funcţiile aprobate pentru repartizare, la unităţile operative unde au efectuat stagiul de practică. Repartiţia se va face în sistem videoconferinţă, în funcţie de media generală de absolvire şi de opţiunile acestora, urmând a se prezenta la unităţi la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru această serie de elevi, în urma centralizării rezultatelor şi a clasamentului final, şeful promoţiei este eleva Botezatu Roxana-Iuliana (media generală de absolvire 9,61), recrutată de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava. Ea s-a remarcat în timpul şcolii prin rezultatele foarte bune obţinute la învăţătură şi s-a distins printr-un comportament exemplar, definit de ambiţie, perseverenţă şi corectitudine, arată sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: