Municipiul Fălticeni scapă de măsurile restrictive şi intră în scenariul verde

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava a discutat, marţi, evoluţia cazurilor de Covid-19 în localităţi ale judeţului şi a dispus mai multe măsuri, între care ridicarea măsurilor restrictive în municipiul Fălticeni.

Astfel, prin Hotărârea CJSU nr. 95 din 15.12.2020, s-a dispus, în condiţiile art. 4 din Hotărârea CJSU Suceava nr. 80/2020, respectiv art. 3 din Hotărârea CJSU Suceava nr. 81/2020 şi având în vedere incidenţele cazurilor pozitive la mia de locuitori în ultimele 14 zile, începând cu data emiterii prezentei hotărâri, încetarea aplicabilităţii măsurilor stabilite prin hotărârile sus-menţionate, pentru municipiul Fălticeni (1,38), comunele Cacica (0,23), Pârteştii de Jos (0,00), Fântâna Mare (1,15) şi Grămeşti (0,68). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: