Preşedintele Klaus Iohannis:

În 21 decembrie se va constitui noul Parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, ieri, că în 21 decembrie se va constitui noul Parlament. Preşedintele a declarat că încă nu sunt întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma noul Guvern şi urmează noi consultări.

Prima rundă de consultări a dus la un schimb de opinii între reprezentanţii formaţiunilor politice parlamentare şi preşedinte, a declarat Iohannis.

„Însă pot să spun că astăzi nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern. Am primit astăzi chiar câteva propuneri, însă cred că este nevoie de cel puţin încă o rundă de consultări până când lucrurile se cristalizează”, a declarat Iohannis.

Având în vedere că Biroul Electoral Central a comunicat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, Iohannis a spus că sunt îndeplinite condiţiile pentru convocarea noului Parlament.

„Vă informez că intenţionez să convoc noul Parlament pentru data de 21 decembrie. Săptămâna viitoare, luni, se va constitui noul Parlament”, a conchis Iohannis.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI