Revista Time a ales personalităţile anului: Joe Biden şi Kamala Harris

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, şi coechipiera sa Kamala Harris, au fost au fost desemnaţi personalităţile anului de către revista Time, anunţă BBC.

„Biletul Biden-Harris reprezintă ceva istoric”, a postat Time pe Twitter. Perechea democrată a învins alţi trei finalişti: lucrătorii din domeniul sănătăţii alături de dr. Anthony Fauci, mişcarea pentru justiţie rasială, precum şi pe preşedintele Donald Trump, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

Time alege cea mai influentă persoană încă din anul din 1927. „Pentru schimbarea poveştii americane, pentru că au arătat că forţele empatiei sunt mai mari decât furia divizării, pentru că au împărtăşit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden şi Kamala Harris personalităţile anului 2020 în Time”, a scris redactorul-şef al revistei, Edward Felsenthal.

Biden şi Harris nu au făcut comentarii publice cu privire la anunţ.

În fiecare an, Time alege o persoană, un grup, o idee sau un obiect care, în bine sau în rău, a avut cel mai mare impact asupra evenimentelor pe parcursul ultimelor 12 luni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: