Municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung au revenit la scenariul galben

> Comunele Adâncata, Bogdăneşti, Brodina, Slatina, Vicovu de Jos au intrat în scenariul verde

 Municipiul Vatra Dornei a revenit în scenariul galben, constatându-se că incidenţa a scăzut la 2,72 la mia de locuitori după ce au fost excluse din calcul cazurile din focarul epidemiologic din cadrul Centrului social de primire, asistare şi îngrijire a persoanelor în vârstă din municipiu.

În noile condiţii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat săptămâna trecută o hotărâre, prin care s-a dispus încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior, valabile şi pentru Câmpulung Moldovenesc şi comunele Şcheia, Bălăceana şi Fântânele. Din data de 25.11.2020, pentru comunele Adâncata (0,91), Bogdăneşti (0,00), Brodina (1,25), Slatina (0,52), Vicovu de Jos (0,86), CJSU a stabilit revenirea la scenariul verde. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: