Fotbal

Jucătorii de la Bucovina Rădăuţi au intrat în vacanţă

La fel ca şi în sezonul precedent, Bucovina Rădăuţi rămâne una dintre protagonistele Seriei I a Ligii a III-a de fotbal. La finele acestui an, după prima parte a campionatului, gruparea pregătită de antrenorul Iulian Ionesi este pe locul 3, la egalitate de puncte cu Ştiinţa Miroslava şi Foresta Suceava. Cum iarna s-a aşternut deja peste ţinuturile sucevene, jucătorii au primit o binemeritată vacanţă şi aşteaptă un semn de la Moş Crăciun.

Ca peste tot de altfel, existenţa unei echipe de fotbal depinde în cel mai înalt grad de autorităţile locale. Dacă va primi un sprijin concret din partea noii conduceri a Primăriei Rădăuţi, formaţia antrenată de Iulian Ionesi intenţionează să-şi reia activitatea la jumătatea lunii ianuarie.

„Începutul de an este întotdeauna dificil, pentru că bugetele primăriilor vin cu întârziere. Totuşi, sper ca în aceste zile să avem o discuţie cu domnul primar, să ne spună cum vede şi dumnealui lucrurile, dacă se doreşte să fie în continuare fotbal la Rădăuţi, cel puţin la acelaşi nivel, dar trebuie să ştim pe ce ne bazăm în continuare. Dacă vom avea stabilitate financiară sunt ferm convins că ne putem clasa pe primele două locuri care duc în play-off”, a declarat antrenorul Bucovinei Rădăuţi.

Iulian Ionesi speră să nu piardă niciun jucător din lot în această perioadă dificilă.

„Am trecut prin multe stări în această perioadă de pandemie şi sunt mândru de modul în care s-au comportat jucătorii noştri. Sper să continuăm şi anul viitor în aceeaşi formulă”, a adăugat Iulian Ionesi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: