În urma precipitaţiilor

Intervenţii pe drumurile naţionale din judeţ

Prefectura Suceava a anunţat că ieri dimineaţă, pe drumurile din judeţ, carosabilul era umed, cu excepţia DN 17 A, unde erau şi porţiuni cu strat de zăpadă frământată de până la un centimetru.

Potrivit sursei citate, Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a acţionat pe tot parcursul nopţii anterioare cu 32 de maşini şi utilaje, împrăştiind aproximativ 320 tone de sare.

„În acest moment carosabilul este la negru, umed, neînregistrându-se evenimente rutiere” a menţionat Prefectura Suceava.

În ceea ce priveşte drumurile din administrarea Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, circulaţia era asigurată fără probleme deosebite.

În zonă a nins toată noaptea anterioară şi s-a acţionat pe toate sectoarele de drumuri naţionale pentru îndepărtarea zăpezii şi prevenirea poleiului. Pe aceste trasee au acţionat 31 utilaje şi s-au consumat 200 tone de material antiderapant.

După încetarea precipitaţiilor se acţiona pentru prevenirea poleiului.

Peste tot carosabilul era umed, cu excepţia DN 17A, unde erau porţiuni cu zăpadă frământată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: