Deputatul PNL Ioan Balan a anunţat priorităţile sale parlamentare pentru următorii 4 ani

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, vicepreşedinte regional al PNL, a mulţumit sucevenilor pentru „încrederea uriaşă” pe care i-au acordat-o de a reprezenta Moldova pentru încă 4 ani în Parlament şi susţine că întreaga sa activitate va fi concentrată pe proiectele de investiţii care trebuie să conducă la dezvoltarea accelerată a Moldovei şi la creşterea standardului de viaţă al fiecărui cetăţean, până în anul 2024.

„Mulţumesc din suflet tuturor sucevenilor care mi-au acordat încrederea şi îi asigur că simt din plin responsabilitatea uriaşă pe care aceştia mi-au acordat-o. Ştiu foarte bine că oamenii aşteaptă de la viitorul guvern care se va construi în jurul PNL să intensifice toate proiectele de dezvoltare pentru Moldova” a spus Ioan Bălan.

El a subliniat că Autostrada Moldovei, Autostrada Unirii sau Autostrada Nordului, centurile ocolitoare ale oraşelor sau reţelele de cale ferată sunt proiecte începute de PNL care trebuie duse până la capăt, fără stagnări, fără amânări, fără alte scuze.

„Reabilitarea reţelei de unităţi de învăţământ, modernizarea unităţilor sanitare, susţinerea puternică a fermierilor şi a antreprenorilor moldoveni, crearea de locuri de muncă plătite la fel de bine ca în străinătate sunt alte obiective pe care echipa liberală şi le-a asumat şi trebuie puse în practică după un calendar precis şi cât mai rapid. Munca trebuie să înceapă de la 1 ianuarie, fără întârzieri” a declarat deputatul liberal sucevean.

El îi asigură pe toţi moldovenii că va fi cea mai puternică voce în Parlamentul României cu privire la proiectele de dezvoltare a Moldovei.

„Îi asigur pe toţi primarii harnici din Moldova că vor găsi în viitorul guvern format de PNL cel mai puternic partener în susţinerea financiară a proiectelor de investiţii” a declarat deputatul liberal.

El a amintit că ţara are la dispoziţie o finanţare uriaşă obţinută de Klaus Iohannis şi de PNL, care nu poate să fie cheltuită decât prin muncă şi proiecte serioase.

„Vrem să schimbăm Moldova în bine, atunci trebuie să înţelegem că acest lucru va fi un efort de echipă, în care cu toţii trebuie să contribuim activ. Am toată încrederea că, până la sfârşitul anului, partidele politice responsabile coagulate în jurul PNL vor da ţării un guvern cu puteri depline, care să aprobe bugetul pentru anul următor şi care să pună în aplicare direcţiile majore de dezvoltare economică asumate de PNL” a conchis Ioan Balan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: