Rata de infectare cu Covid-19 este de 1,67 la mie

> La nivelul municipiului, rata a ajuns la 2,70 la mie, cu 346 de cazuri active în ultimele 14 zile

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava este de 1,67 la mia de locuitori fără focare de Covid-19, iar cu focare incidenţa ajunge la 1,70 la mie, a informat ieri Prefectura Suceava.

Reamintim că alaltăieri, rata de infectare la nivelul judeţului era de 1,65 la mie fără focare şi de 1,69 cu focare.

Totodată, rata de infectare din municipiul Suceava se menţine sub 3 la mie. În prezent, rata din municipiu este de 2,70, alaltăieri fiind de 2,66 la mie. Potrivit sursei citate, la Suceava s-au înregistrat în ultimele 14 zile 346 cazuri active de Covid-19, fiind cel mai mare număr din judeţ.

În judeţ mai sunt şapte localităţi în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, respectiv Dorna Arini, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Pojorâta, Rădăuţi, Şaru Dornei şi Solca. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: