Preşedinta unei secţii de votare din Suceava, amendată pentru că nu purta corect masca de protecţie

> Sesizarea a fost făcută de către un membru al comisiei

Preşedinta comisiei de la secţia de votare nr. 32 din municipiul Suceava a fost amendată, în timpul alegerilor parlamentare, pentru că nu purta corect masca de protecţie.

Fapta a fost sesizată de către un membru de comisie de la aceeaşi secţie de votare, un tânăr  de 23 de ani, din comuna Râşca.

După ce tânărul a apelat 112, o patrulă de poliţie s-a deplasat la secţia de votare, constatând că suceveanca de 66 de ani purta masca de protecţie doar în zona gurii, fără a-i acoperi nasul.

Astfel, ea a fost amendată şi i s-a pus în vedere să poarte masca de protecţie în continuare în mod corespunzător şi să respecte prevederile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: