Redeschiderea pieţelor agroalimentare din Suceava şi Rădăuţi

Pieţele agroalimentare din Suceava şi Rădăuţi, închise în ultima lună ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, s-au redeschis de sâmbătă.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, vineri seara, că, începând de sâmbătă, se reia activitatea în pieţele agroalimentare aflate în spaţii închise. „Este o veste bună atât pentru producători, cât şi pentru cumpărători, acum în plin sezon de iarnă” a spus viceprimarul.

El a subliniat că insistă să se respecte toate măsurile impuse de lege, întrucât numai în acest mod se vor putea evita noi măsuri restrictive.

Şi Primăria Rădăuţi a anunţat, printr-un comunicat de presă, că se redeschide piaţa agroalimentară din municipiu.

„Cu data de 5 decembrie a.c., ora 0, activitatea Pieţei Agroalimentare Rădăuţi, inclusiv a pieţelor volante, se desfăşoară în condiţiile stabilite prin Ordinul comun nr. 335/4225/2078/1730 din 4 decembrie 2020, care a fost adus la cunoştinţa administratorului pieţei agroalimentare Rădăuţi, care-şi va relua activitatea în condiţiile aprobate prin ordinul de mai sus” se arată în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: