În municipiul Suceava

Rata de infectare se menţine sub 3 la mie

Rata de infectare în municipiul Suceava a scăzut din nou, de la 2,93 la mia de locuitori la 2,84 la mia de locuitori, în timp ce rata de infectare pe întreg judeţul Suceava cu tot cu focare este de 1,84 la mia de locuitori.

În judeţ mai sunt opt localităţi în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, între care municipiile Rădăuţi şi Vatra Dornei şi oraşele Gura Humorului şi Solca.

Având în vedere datele prezentate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava şi de evoluţia cazurilor de Covid-19, prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan a făcut un nou apel către cetăţenii judeţului Suceava cu privire la respectarea regulilor, la evitarea zonelor aglomerate şi a deplasărilor inutile.

Igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecţie individuală sunt măsuri necesare pentru a proteja sănătatea tuturor, spune prefectul.

El a subliniat că purtarea corectă a măştilor de protecţie trebuie să devină prioritară! (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: