Suceava

Producătorii nu ştiu când va fi redeschis interiorul Pieţei Centrale

Producătorii care vând în afara Pieţei Centrale a Sucevei nu ştiau ieri când se va redeschide la interior piaţa agroalimentară, plângându-se că este foarte frig afară şi că atât ei, cât şi produsele expuse îngheaţă.

Într-o incursiune la Piaţa Centrală, News Bucovina a discutat ieri cu cei care vând în aer liber produse agricole.

Aceştia spuneau că, după unele voci, piaţa s-ar redeschide la interior de vineri, sau sâmbătă, sau luni. Dar nu aveau ştiinţă despre vreun anunţ oficial.

Ei susţin că măsura de închidere a pieţelor a fost proastă şi au arătat că în supermarketuri lumea se înghesuie, în timp ce în piaţă nu.

Oamenii au spus că nu vând nimic din ceea ce expun, pentru că e frig, clienţii evitând să vină în aceste condiţii la cumpărături în piaţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

 1. Inchiderea pietelor a fost o decizie de mercenar rudimentar, a lui Iohanis cu pnl/usr-ul sau , vanduti intereselor straine antiromanesti !!!!
  Romanii adevarati trebuie sa iasa la vot si sa nu voteze partidele lui antiromanesti pnl/usr , PENTRU A NU-L LASA PE ACEST JALNIC MERCENAR IOHANIS SA-SI ACAPAREZE SI PARLAMENTUL SAU DE MARIONETE , PENTRU CA AVAND PUTEREA TOTALA IOHANIS NE VA DISTRUGE SI VINDE TARA , DUPA CUM SE VEDE CA A INCEPUT DE 6 ANI DE CAND L-AU PUS IN FUNCTIE STAPANII SAI EXTERNI CU INTERESE ANTIROMANESTI !!!!!

 2. Iohannis tremură pentru pielea lui și i se citește frica în ochi.
  I se rupe de România și de PNL, îi pasă DOAR DE EL!
  IOHANNIS-PNL se teme de ::
  Săracii țării, lăsați fără mijloace de trai,
  Pensionarii furați la pensie de Guvernul Iohannis-Orban,
  Părinții copiilor a căror alocație nu a fost mărită și a celor lăsați fără tablete de Guvernul Iohannis-PNL,
  Șomerii și familiile lăsate în prag de iarnă fără mijloace de trai de Guvernul Iohannis-PNL,
  Micii producători, scoși din piețe de Guvernul Iohannis-PNL în favoarea marilor retaileri,;Bolnavii de diabet, tiroidă și cancer, cărora Guvernul Iohannis-PNL le refuză medicația și asistența medicală,,
  Medicii, asistentele, ambulanțierii, medicii de familie, trimiși la luptă fără protecție de Guvernul Iohannis-PNL,
  Bugetarii cărora li se promite tăierea veniturilor,
  Credincioșii României, datori a vota împotriva Guvernului necredincios și antinațional Iohannis-PNL.
  Ieșiți la vot, mobilizați-vă prietenii, vecinii și colegii, îndemnați-i la un BOICOT al PNL la alegerile din 6 decembrie, pentru a pune punct Experimentului-România!
  Eliberați România de PIROMANII trădători de neam, boicotând PNL! Votați partide ce respectă familia tradițională și valorile creștine ale neamului românesc!
  Așa să ne ajute Dumnezeu, Țara și Neamul Românesc!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: