Niciun pat ATI liber pentru pacienţii Covid-19

> În spitalele din judeţ mai sunt 69 de paturi libere pentru pacienţi Covid-19 > Numărul de pacienţi Covid-19 a ajuns la 385, dintre care 99 au forme grave şi severe ale bolii

 Numărul de paturi libere în spitalele din judeţul Suceava pentru pacienţii Covid-19 este de 69, în timp ce totalul persoanelor internate şi diagnosticate cu Covid-19 este de 385, potrivit datelor furnizate de Prefectura Suceava.

Totodată, la ATI al SJU Suceava nu mai e liber niciun pat pentru pacienţii Covid-19, iar la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt ocupate cele două paturi ATI pentru pacienţi Covid-19.

Totalul persoanelor internate suspecte de infecţie cu noul coronavirus este de 86, în spitalele din judeţ fiind libere încă 130 de locuri pentru zona tampon.

La nivelul judeţului, au fost internate 29 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 41 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 501 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 210 sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 69 sunt în zona tampon şi 222 sunt cu alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 210 pacienţi diagnosticaţi Covid-19 din SJU Suceava 9 prezintă forme uşoare, 115 prezintă forme medii ale bolii, 66 prezintă forme severe, 20 prezintă forme grave şi sunt internaţi în secţia ATI, dintre aceştia 8 pacienţi fiind ventilaţi neinvaziv şi 4 ventilaţi invaziv.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 372 paturi libere, dintre care 26 pentru pacienţi Covid-19, 230 în sectorul non-Covid şi 116 pentru zona tampon.

La unitatea ATI nu sunt disponibile paturi libere pentru pacienţi Covid, sunt 24 ventilatoare libere, dintre care 8 pentru pacienţii Covid-19, şi 16 pentru pacienţii non-Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 87 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (7 cu forme uşoare, 71 prezentând forme medii, 7 cu forme grave şi 2 pacienţi în formă critică) şi 7 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind liber un loc în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internaţi 2 pacienţi, ventilaţi neinvaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internaţi 26 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 prezentând forme medii şi 6 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internaţi 23 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (19 prezentând forme medii şi 4 cu forme grave) şi nicio persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 4 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orăşenesc Gura Humorului sunt internaţi 23 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (11 cu forme uşoare şi 12 prezentând forme medii) şi 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 20 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului de Boli Cronice Siret sunt internaţi 16 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (9 cu forme uşoare şi 7 prezentând forme medii) şi o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 9 locuri în sectorul Covid.

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului Suceava se înregistrează un număr de 11.164 de persoane declarate vindecate de Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: