După ce a rămas fără vin

Un sucevean s-a intoxicat cu lichid de parbriz

Un bărbat de 42 de ani din comuna Boroaia a ajuns la spital în data de 1 decembrie, cu intoxicaţie după ce a băut lichid de parbriz auto.

Rudele bărbatului au relatat că el s-a intoxicat voluntar. Mama lui a precizat că, de aproximativ o săptămână, bărbatul a consumat zilnic băuturi alcoolice. Astfel, după ce a terminat tot vinul pe care-l avea în gospodărie, bărbatul a băut lichid de parbriz.

În aceste condiţii, el a fost transportat Spitalul din Fălticeni, stabilindu-se ca diagnostic, „intoxicaţie voluntară parbrizol”, apoi a fost transferat la SJU Suceava.

Evenimentul rămâne în atenţia poliţiştilor din cadrul postului de poliţie, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate se va proceda în consecinţă. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: