Sucevenii sunt invitaţi să participe la consultarea pentru elaborarea primei politici urbane a României

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că Primăria Suceava invită sucevenii să participe la un proces de consultare în cadrul elaborării primei politici urbane a României.

„În cadrul proiectului de elaborare a Politicii Urbane a României, Primăria Municipiului Suceava lucrează împreună cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei şi cu Banca Mondială la actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2030 pentru Municipiul Suceava” a spus viceprimarul.

Potrivit acestuia, politica urbană reprezintă viziunea de dezvoltare urbană durabilă care va stabili o agendă comună a autorităţilor publice de la nivel central şi local pentru îmbunătăţirea cadrului de dezvoltare urbană.

„Consultarea cu cetăţenii se desfăşoară în cadrul platformei online Citadini.ro. Aici pot fi trimise provocări urbane precum şi sugestii care au în vedere îmbunătăţirea calităţii vieţii urbane din municipiu” a menţionat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: