Ştefan Alexandru Băişanu, candidatul PPU-SL la Camera Deputaţilor

 Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru Camera Deputaţilor, Ştefan Alexandru Băişanu (n. 3 ianuarie 1968), transmite sucevenilor că, în calitate de parlamentar în legislatura 2016 – 2020, a făcut parte din trei comisii permanente, respectiv din Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării (din iunie 2017), Comisia pentru transporturi şi infrastructură (din iunie 2017) – vicepreşedinte şi Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii (până în iunie 2017) – vicepreşedinte. De asemenea, a fost membru al Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO (din septembrie 2017). Nu în ultimul rând, a făcut parte din două comisii de anchetă, respectiv din Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaţilor privind modalitatea de încheiere a unor contracte de colaborare cu terţe persoane şi a modului de angajare şi de efectuare a cheltuielilor din bani publici în executarea contractelor de colaborare la Societatea Română de Televiziune şi, în calitate de secretar, din comisia de anchetă privind activitatea SC Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române SA, în perioada 2007 – 2018. Ştefan Alexandru Băişanu a făcut parte şi din patru grupuri de prietenie cu parlamentele altor state: preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite, vicepreşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam (din februarie 2018), respectiv membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Algeriană Democratică şi Populară şi în Grupul parlamentar de prietenie cu Ucraina.

Deputatul Ştefan Alexandru Băişanu declară că, dintre cei 15 parlamentari suceveni, a avut, în legislatura care se încheie, cea mai bogată activitate. În câteva cifre, aceasta poate fi rezumată astfel: 73 de luări de cuvânt (în cadrul a 47 de şedinţe), în două cazuri fiind vorba despre declaraţii politice; două luări de cuvânt în două şedinţe ale Biroului Permanent; s-a numărat printre iniţiatorii a 102 propuneri legislative, 19 dintre ele devenind legi promulgate; a adresat 47 de întrebări şi interpelări; a participat la 6 moţiuni.

Dincolo de toate aceste informaţii, care cuprind în mod sintetic prestaţia sa de reprezentant al judeţului Suceava în Parlamentul României, Ştefan Alexandru Băişanu reaminteşte un alt aspect demn de reţinut: fetele sale sunt de 6 ani în lotul de călărie al României, cea mare fiind campioană balcanică!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: