Atletism

Sportivii suceveni s-au descurcat admirabil la Cupa „1 Decembrie” de la Bacău

Atleţii suceveni au avut o comportare remarcabilă la Cupa „1 Decembrie”, competiţie care a avut loc la Bacău, la finele săptămânii trecute. Sportivii de la CSŞ Rădăuţi, pregătiţi de profesorul Bogdan Roşcăneanu, au reuşit să cucerească nu mai puţin de opt medalii, prin Alex Cârdei, locul 1 în probele de 400 şi 800 de metri – juniori III, Andrei Ihnatiuc, locul 1 în cursa de 1.500 de metri – juniori I, Diana Pascal, locul 1 la 800 de metri şi locul 2 la 400 de metri – junioare I, Ciprian Costân, locul 2 la 1.500 de metri – juniori III, şi Ştefan Ungureanu, locul 3 la 400 şi 800 de metri – juniori III.

Printre cei care au urcat pe podiumul de premiere la Bacău s-au aflat şi atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiţi de Cristian Prâsneac. Printre cei mai buni s-au numărat Claudia Ionela Costiuc, locul 1 la 400 şi 800 de metri – junioare III, Alexandru Prâsneac, locul 1 la 800 de metri – juniori I, Mihai Alexandru Moroşan – locul 2 la 1.500 de metri – juniori I, Denisa Kore, locul 3 la 400 şi 800 de metri – junioare III, şi Robert Petru Kore, locul 3 în proba de 800 de metri – juniori I.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: