Se aşteaptă noi valuri de arestări

Preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a transmis, duminică, pe o reţea de socializare, că aşteaptă cel puţin un al doilea val al arestărilor în cazul „fabricii de permise de conducere” de la Suceava.

„Aştept şi un val doi al arestărilor în cazul fabricii de permise de conducere de la Suceava. Pentru că, nu-i aşa, şi darea de mită este o infracţiune incriminată de Codul penal” a scris liderul sindical.

El nu a exclus nici un al treilea val de arestări.

„Asta dacă DNA îşi face treaba până la capăt: mi-e greu să cred că Obreja, cât era el de Obreja, cu 20.000 de euro şpagă/zi în zilele cu soare, nu cotiza mai departe pentru ca rotiţele afacerii să nu se blocheze” a adăugat Bănică.

El a avut şi un mesaj pentru şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava.

„Apropo. Domnule Asmarandei, şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava, v-aţi dat poate demisia între timp şi nu sunt eu la curent cu ultimele noutăţi? Sincer, mi se pare cel puţin o obrăznicie din partea dumitale să mai ocupi această funcţie” a scris Bogdan Bănică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: