Lupte greco-romane, Campionatele Naţionale Under 23 şi cadeţi

Şcoala suceveană şi-a reconfirmat valoarea

La sfârşitul săptămânii trecute, Constanţa a fost gazda Campionatului Naţional de Lupte greco-romane pentru seniori Under 23 şi cadeţi. Sportivii de la CSM şi LPS Suceava au arătat de ce sunt în stare şi au urcat de opt ori pe podiumul de premiere.

Medalie de aur la aceste naţionale au obţinut Adrian Agache (21 de ani, categoria 77 de kilograme) şi Teodor Chira (20 de ani, categoria 130 de kilograme), ambii la categoria Under 23, sportivii fiind antrenaţi la CSM Suceava de Valerică Gherasim. La aceeaşi categorie de vârstă, Cosmin Mihalache (18 ani, categoria 87 de kilograme) a devenit vicecampion naţional, în vreme ce Bogdan Pop (18 ani, categoria 55 de kilograme) a cucerit medalia de bronz, ultimii doi fiind pregătiţi la LPS Suceava de antrenorul Andrei Bolohan.

CSM Suceava s-a remarcat şi în întrecerea cadeţilor prin doi sportivi antrenaţi de Daniel Ciubotaru. Felix Dediu s-a situat pe locul secund la concursul de la categoria 65 de kilograme, în vreme ce Ana Maria Andraş a terminat a treia la 49 de kilograme.

LPS Suceava şi-a trecut în palmares alte două medalii de argint la categoria cadeţi, prin Georgian Straton, la categoria 48 de kilograme, şi Cosmin Creţu, la categoria 92 de kilograme, ambii sportivi avându-l antrenor pe Valerică Gherasim.

„Suntem mulţumiţi de modul în care sportivii noştri s-au comportat la această competiţie. Performanţele au fost absolut remarcabile în acest an deosebit de dificil. Şcoala suceveană de lupte greco-romane şi-a reconfirmat valoarea, demonstrând caracter şi capacitate de a trece peste orice obstacol” a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, precum şi sponsorilor Ghiţă Ignat, Doru Onuţ şi Sevi Caba, de la Restaurantul Melody.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: