Senatorul PSD Ioan Stan:

PNL nu doar că nu a făcut nimic din ceea ce a promis…

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a avertizat, sâmbătă, că PNL încearcă să vândă românilor pielea ursului din pădure după ce au pus în dezbatere publică Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, solicitând votul românilor pentru o nouă guvernare PNL, când actuala guvernare liberală nu a făcut nimic din ceea ce a promis.

Vă prezentăm integral declaraţia de presă a senatorului PSD Ioan Stan. (N.B.)

 

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pe care liderii PNL l-au pus în dezbatere publică, reprezintă încercarea acestora de a ne vinde pielea ursului din pădure. Nu se bazează pe nimic palpabil, realistic, ci doar pe promisiuni. Dar cum poţi veni în faţa românilor cu alte minciuni, când nimic din ce ai promis când ai preluat guvernarea nu ai dus la bun sfârşit?

Au promis măşti gratis. Au reuşit doar să le facă obligatorii, fără să le mai pună la dispoziţia cetăţenilor fără bani. E piaţă liberală. Trebuie să ne descurcăm singuri.

Au promis tablete pentru elevi. N-au făcut nimic în acest sens, distrugând o generaţie întreagă de copii.

Au promis creşterea numărului de paturi ATI. Am rămas cu promisiunea.

Au promis că respectă legea pensiilor. Bineînţeles că n-au respectat-o.

Au promis că respectă legea alocaţiilor. Cică nu au bani. Bani pentru copiii României nu se găsesc, dar pentru campania electorală şi multinaţionale se găsesc mereu resurse.

Au promis creştere economică. Şi înregistrăm un deficit de peste 10%, aproape cel mai mare dintre ţările Europei.

Au promis sprijinirea agriculturii, iar acum l-au scos pe micul producător agricol afară din piaţă, în frig, în timp ce activitatea supermarketurilor nu este deranjată cu nimic. Doar aparţin patronilor străini, nu românilor.

Au promis autostrăzi. Unde sunt acestea?

Au promis că reformează din temelii sistemul de sănătate. Dar cu toate astea, la Piatra Neamţ a trebuit să moară oameni ca să realizăm că n-au făcut nimic şi că sunt nişte neputincioşi, nişte impostori.

Au promis 80 de miliarde de la UE. N-a venit încă niciun ban şi nici nu există perspectiva că vor veni degrabă.

Acestea sunt doar câteva din promisiunile nerespectate ale PNL-ului care acum vă îndeamnă să le acordaţi încrederea dumneavoastră la vot, ca să facă majoritate şi să poată forma un nou Guvern. În mod cert, la fel de incompetent ca şi actualul. Pentru a-i împiedica, haideţi să ieşim în număr cât mai mare la vot şi să le arătăm „preţuirea” noastră, trimiţându-i acasă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: