Nataţie, Campionatul Naţional de cadeţi

Paula Boleacu, performera delegaţiei sucevene

Pe parcursul săptămânii trecute, la Târgovişte, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de cadeți la nataţie. Peste 350 de copii au luat startul la această competiţie, Suceava fiind reprezentată de Andrei Andrian – 12 ani, Paula Boleacu – 13 ani şi Paul Panait – 14 ani.

Toţi cei 3 sportivi şi-au îmbunătăţit recordurile personale, Paula Boleacu reuşind să urce în toate probele la care a participat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere, în probele de 100 şi 400 liber, 100 fluture, 100 bras şi 200 mixt. Andrei Andrian a ocupat poziţia a zecea în probele de 100 spate şi 400 liber, iar Paul Panait a fost în primii 20 la 400 liber.

„Sunt foarte încântat că am putut participa la această competiţie, după o vacanţă lungă şi câteva luni de navetă la bazinul de la Fălticeni. Copiii pe care-i pregătesc şi-au îmbunătăţit performanţele şi chiar au urcat pe treptele podiumului de premiere, în condiţiile în care mai multe cluburi din ţară nu au avut sportivi la aceste categorii. Sper ca cei care pot decide redeschiderea bazinului de înot din Suceava să facă acest lucru pentru ca aceşti copii minunaţi, unii dintre ei componenţi ai lotului naţional, să-şi poată continua pregătirea” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: