Numărul de cazuri active de Covid-19, în scădere

Prefectura Suceava a anunţat că, ieri, în judeţ, erau 1.572 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, luni fiind 1.682.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 7 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 10 – câte un caz, 32 – sub cinci, 29 – sub zece, iar 36 aveau peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, în carantină se află 647 suceveni, iar în izolare 436.

Numărul total de persoane testate până marţi era 89.102, în anterioarele 24 de ore fiind testate 468 persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a făcut un nou apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare. Potrivit lui, reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ţine sub control răspândirea epidemiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: