Mai multe firme sucevene ce produc sau vând obiecte de cult, amendate de poliţişti

Opt echipe de control constituite din poliţişti din cadrul SICE al IPJ Suceava au întreprins miercuri o amplă acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activităţi de producere şi/sau comercializare a obiectelor de cult şi a produselor asimilate.

De menţionat este că acţiunea a vizat firmele despre care poliţiştii deţineau date că săvârşesc ilegalităţi cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului.

Astfel, au fost verificate 22 de firme, şi au fost constatate 14 contravenţii, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 3.500 lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat 25 de pachete cu lumânări şi 108 candele, în valoare totală de 1.190 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: