Gheorghe Flutur consideră că doar un guvern PNL va putea implementa eficient Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat, vineri, lansarea dezbaterii publice privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), eveniment la care a participat preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că este „o chestiune istorică”, pentru că se discută despre proiecte cu finanţare europeană de peste 30 de miliarde de euro pentru perioada post-pandemie, de redresare şi intrare în normalitate a ţării.

„Guvernul României a pus în dezbatere publică modul în care vor fi folosiţi aceşti bani oferiţi de Uniunea Europeană şi obţinuţi de România în urma negocierilor făcute de Klaus Iohannis” a spus Flutur.

Preşedintele Flutur a arătat că Suceava se pregăteşte cu programe care să rezulte din aceste fonduri europene pentru dezvoltare.

„Pe vreme rea te pregăteşti de vreme bună” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că din acest motiv PNL are nevoie de votul cetăţenilor să se constituie o majoritate care să dea un guvern PNL, pentru a se termina cu gâlceava şi promisiunile populiste ale PSD, care promite orice pentru a mai fi ales odată, dar care a ţinut această ţară pe loc sau a tras-o înapoi.

„Avem nevoie de o majoritate parlamentară liberală pentru că Uniunea Europeană ne-a întins o mână. Tot dumneavoastră, dragi români, aţi dat un vot covârşitor pentru Klaus Iohannis, care are un parteneriat excepţional cu PNL şi pe care vrem să-l prelungească şi cu administraţiile locale” a declarat Flutur.

El a adăugat că este foarte importantă mobilizarea, şi că vine vremea să se apuce şi mai serios şi mai hotărât de treabă.

„Liberalii sunt hotărâţi, au oameni competenţi şi îşi asumă răspunderea” a declarat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava consideră că suma alocată de UE trebuie gestionată inteligent, iar PNRR va avea efecte benefice pentru viaţa fiecăruia.

El a spus că vor fi alocate fonduri importante pentru educaţie şi sănătate, dar şi pentru infrastructura de transport.

„Numai 20 de miliarde de euro vor fi pentru autostrăzi şi drumuri expres. Asta înseamnă oxigenul României pentru dezvoltare” a declarat Gheorghe Flutur, care a subliniat că liberalii au acum o provocare istorică şi sunt pregătiţi să facă ce trebuie pentru ţară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: