CJSU:

Două săptămâni de restricţii conform scenariului galben impuse municipiului Fălticeni şi comunelor Grămeşti, Fântâna Mare, Mitocu Dragomirnei, Vama

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Suceava a decis, ieri, adoptarea unui set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul judeţului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 şi ca urmare a creşterii incidenţei cazurilor pozitive la mia de locuitori, în judeţul Suceava.

Astfel, în următoarele 14 zile, în municipiul Fălticeni (incidenţa de 2.78 la mie) şi comunele Grămeşti (2.37 la mie), Fântâna Mare (1.92 la mie), Mitocu Dragomirnei (2.48 la mie) şi Vama (2.23 la mie) vor fi aplicate restricţiile caracteristice scenariului galben, care vor intra în vigoare miercuri, 2 decembrie, ora 0. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: