Deputatul PSD Eugen Bejinariu:

Bucuria Zilei Naţionale e doar o clipă de lumină într-o tristeţe care s-a cronicizat

> Potrivit lui, liberalii ne conduc către prăpastie şi ne explică, cinic, că trebuie să ne aplaudăm călăuzele

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a transmis, marţi, de Ziua Naţională a României, un mesaj în care arată că această aniversare ar trebui să ofere o bucurie comună tuturor, dar constată că „suntem mai dezbinaţi ca niciodată, mai bolnavi şi netrataţi, mai lipsiţi de drepturi şi mai năpăstuiţi ca niciodată” .

Vă prezentăm mesajul semnat de deputatul PSD Eugen Bejinariu. (N.B.)

La mulţi ani liniştiţi, România!

La mulţi ani cu sănătate, români!

Aniversările sunt momente la care împărtăşim bucurie, nostalgia vremurilor bune şi speranţa că viitorul va fi generos cu experienţe binefăcătoare!

Aniversarea Zilei Naţionale ar trebui să ne prilejuiască măcar o bucurie comună tuturor, să ne ofere certitudinea că suntem uniţi măcar în speranţe comune, în valori şi visuri pentru generaţiile viitoare.

Astăzi celebrăm România, triumful continuităţii ei şi frântura de istorie pe care o aduce în prezent fiecare român, dar bucuria Zilei Naţionale e doar o clipă de lumină într-o tristeţe care s-a cronicizat. Suntem mai dezbinaţi ca niciodată, mai bolnavi şi netrataţi, mai lipsiţi de drepturi şi mai năpăstuiţi ca niciodată! Liberalii ne conduc către prăpastie şi ne explică, cinic, că trebuie să ne aplaudăm călăuzele.

Schimbaţi conducătorii, oameni buni! Ca să putem reînvia speranţa, ca sa oferim o şansă copiilor noştri, ca să putem avea un trai mai bun şi lideri cărora să le pese de viaţa omului de rând!

Pentru viitorul României şi al nostru, al tuturor, alegerile de duminică reprezintă şansa de a trimite liderii aroganţi şi incompetenţi în opoziţie. PSD-ul a ştiut mereu să genereze creştere economică, să aducă bunăstare şi să se aplece asupra problemelor pe care le are românul simplu.

La alegeri să facem astfel încât viitorul nostru să fie mai bun!

La mulţi ani, România!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: