În spitalele din judeţul Suceava sunt internaţi 386 pacienţi cu Covid-19

> 76 sunt în stare severă sau gravă, iar 99 de persoane sunt suspecte de infecţie

În spitalele din judeţul Suceava sunt internaţi 386 de pacienţi cu Covid-19, iar numărul total al persoanelor suspecte de infecţie cu SARS-CoV-2 este de 99, a anunţat ieri Prefectura Suceava, menţionând că numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 este de 10.258.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în ultimele 24 de ore au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 33 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 532 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 212 pacienţi sunt diagnosticaţi cu Covid-19, 83 sunt în zona tampon şi 237 sunt cu alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 212 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 119 prezintă forme medii ale bolii, 17 prezintă forme uşoare, 57 prezintă forme severe, 19 prezintă forme grave şi sunt internaţi în secţia ATI, dintre aceştia 13 pacienţi fiiind ventilaţi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 308 paturi libere, dintre care 13 pentru pacienţi Covid-19, 197 în sectorul non-Covid şi 98 pentru zona tampon. La unitatea ATI este disponibil un pat liber pentru pacienţi Covid. De asemenea, sunt 34 ventilatoare libere, dintre care 19 pentru pacienţii Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 89 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 6 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internaţi 28 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internaţi 17 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi două  persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Orăşenesc Gura Humorului sunt internaţi 29 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 5 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului de Boli Cronice Siret sunt internaţi 14 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi  nicio persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus.  (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: