Sănătatea este prioritară!

Sănătatea şi viaţa sunt prioritare, mai ales în aceste momente de cumpănă prin care trecem. Zeci de spitale din ţară au fost închise de Boc şi Băsescu în urmă cu 10 ani. Ce eficiente ar fi fost aceste spitale pentru a trata românii care se îmbolnăvesc pe capete de Covid-19!

În locul spitalelor închise, Guvernul Orban vine doar cu promisiuni. Este timpul să luăm atitudine! Viaţa ta, a celor de lângă tine, a celor dragi ţie este mai importantă. Acest lucru este tot ce contează.

Arată că îţi pasă şi că vrei o ţară normală, o ţară în care vrei să fii tratat când ai nevoie. O ţară în care să ai parte de un sistem de sănătate care să te ajute. Acest lucru ne dorim în aceste vremuri în care sistemul de sănătate este greu încercat.

Pro România susţine că România trebuie să facă o testare în masă, astfel încât să putem limita răspândirea virusului în societate. Pentru acest lucru trebuie să asigurăm resurse financiare în vederea decontării testelor.

De asemenea, o altă soluţie propusă de Pro România este crearea unei bănci de anticorpi prin donarea de plasmă pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în stare critică să treacă prin boală. Această metodă de transfuzie de plasmă este una dintre cele mai eficiente măsuri aplicate pacienţilor critici, infectaţi cu Covid-19.

Pro România a demonstrat că are soluţii pentru această criză medicală. Cu ajutorul oamenilor putem implementa aceste soluţii.

Publicat de CRAI NOU SA la comanda Partidului Pro România Filiala Suceava. CUI MFC 11200008.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: